Tuesday, 17 December 2013

Tempahan Lukisan Karikatur Digital Oleh Ayin

Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah bersyukur kepada illahi kerana nabila masih bernyawa ag pada hari ini
Alhamdulillah bersyukur sangat3
semoga kita dapat perbanyakkan amalan kepada Allah s.w.t
Hari ini adalah hari nabila nak buat blog review ataupun promote 
dah lama tak buat blog review kan
hari ini nabila nak promote and review satu blog 
Korang tahu tak apa tu lukisan karikatur?
kalau tak tahu meh nabila terangkan sedikit 
Karikatur adalah suatu hasil karya lukisan yang menunjukkan ciri-ciri lukisan wajah objek yang di lebih-lebihkan dari rupa asal objek. Bertujuan untuk menghiburkan pemilik wajah.

         dah faham kan ?harap korang faham ..kalau tak dpt bayangkan macam mana lukisan tu
ini dia ..macam gambar di bawah


kalau korang  mahukan wajah korang diadaptasi menjadi karikatur dan kartun? Apa tunggu lagi,  boleh la buat tempahlah sekarang. Cukup mudah, korang hanya perlu melabur sedikit sahaja. Ianya juga berbaloi, apa tunggu lagi? Tempahlah sekarang. Sebut harga adalah seperti di bawah:


KARIKATUR HITAM & PUTIH
 

KARIKATUR BERWARNA
 

Solo: RM30 (Berwarna) RM15 (Tidak Berwarna)
Berpasangan: RM50 (Berwarna) RM25 (Tidak Berwarna)
Jadi, apa tunggu lagi? Dapatkan segera. Tempahlah sekarang! 
Tempahan boleh dilakukan melalui:
- No Telefon: 0195036958

              untuk info lebih lanjut ataupun untuk mengetahui pelukis karikatur
                yang lain , boleh la ke blog karikatur ini :-
                     http://design-impian.blogspot.com/p/artist.html



  


Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

1 comment:

Super Girl said...

ngeh3 . pandainyee dia buat :3