Wednesday, 18 July 2012

Vote For Lysaa Faizureen



HElooo olls .. arinie aq nak cte cikit pasal Kakak comel dalam blogger ney .. hihi .. korang nak tahu tak yang akak Lyssa kita ney dapat finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award .. wahh hebatkn kak lysaa so skunk ney aq nak minta tolong korang semua untuk vote akak Lyssa kita ney supaya dye jadi juara dalam pertandingan tu .. so nak tahu macam mane nak vote kn .. senang je

cara -caranya :-

1. korang bukak link ney --------> http://www.eh.com.my/levis-curve-id-blogger-award-undi#loginUrl[iframe]/0/

2. korang tekan LOGIN dekat bahagian kanan PC korang

3. korang register terlebih dahulu ..


selesai korang registerkan .. korang kenalah check email korang selepas registration sucessfully .... then lepas tu korang bukak email korang tu korang tekan CLICK HERE  macam dalam gambar bawah ini 


dan dah tekan CLICK HERE tu korang kenalah LOGIN balik .. then korang isilah emailkn n password korang yang telah korang register tadi 

then lepas dah LOGIN korang tekan name akak LYSSA .. then scroll down samapi bawah sampai korang ade jumpe button VOTE korang tekan button .. then selesai .. senang je kan tak susah pun so aq dah undi akak Lyssa korang bile ag ?? jom kite pakat2 undi akak Lyssa supaya dye jadi juara .. korang jangan undi sekali jew korang undilah tiap2 hari sehinggalah tarikh akhir 31 JULAI 2012 .. ape tunggu lagi VOTE FOR LYSSA .. 

TO akak LYSSA terima kasih bnyak kerana bnyak membantu sy dalam dunia blogger .. sy vote akak LYSSA .. 


Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

2 comments:

deno said...

deno folow sini dari blog lyssa :)