Wednesday, 29 August 2012

Opppa Gangnam Styles .. :)

Assalamualaikum .. hollla .. ape tu Gangnam styles ?? perghh kecoohhh sal video ney kat fb , twitter , blog n lain2 ag .. mak aiii famous kot .. Gangnam styles ney merupakan tarian dr rappers korean .. mule2 strt dye buat video ney dengan tarian dye dah dpt bnyk likes dr pngunjung twitter then ramai la pengikut2 yang ikut dan mule buat video gangnam styles ney .. pe2 pun ade satu video made by org malaysian yang menjadi kekecohan sehingga masuk paper n TV ag .. ade sebuah keluarga yang membuat satu video "suasana gangnam raya " video ney hampir menjadi setengah juta penonton yang menonton di laman social you tube .. perghhh gile kan satu family tu bukan sikit tp 60 .. perghhh giler kan nenek n cucunye pun join skali .. mmg sempoii habis la .. diorg just buat video ney untuk suke2 tp tak sangka ramai yang tertarik ... wink3 jom kite layan 












tapi yang kat ats tu tak full kalau korang nak tgk yang lagi aweeesome tgk dekat SINI

Sempoii habis giler kan diowg ney .. hewhew .. kbaii .. hehe :) info lanjut di facebook klik SINI 

Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

No comments: