Sunday, 5 August 2012

Tahniah Dato' Lee Chong Wei






Assalamualaikum .. fuh3 .. berhabuk dah blog aq ney .. lame gler tak updated .. mklum la busy ckit kan dua minggu lagi nak raye .. wahh cam tak caye je . sekejab giler mase berlalu tup2 dah nak raye alahai kan3 mase itu mmg emas . haha tibe2 jew .. oke2 la dah tak tahu nak cte ape disbbkn semlm ramai gler tak pergi terawaih sbb ape ?? sbb nak tgk final perlawanan badminton la ... antara Lee Chong Wei ngn Lin Dan .. semua orang lepas berbuke awl2 je menghadap TV excited cgt nak tgk perlawanan tu tahu tak sbb ape sbb kes nak dpt Ais Krim Free dr Baskin Robbin ...  fuhyoo Baskin Robbin tu .. untung la kn .. BR nak support 

Tepat kul 8mlm terus cari remote Tv .. yang ade astro bkk channel astro yang tak pulak pakat2 bukak TV 1 .. ok fine umah kakak tak de astro tgk TV1 je la .. syukur alhamdulilah dpt tgk jugak .. perghhh excited giler tgk LCW main .. mmg sekejab je dye pungut mate .. last2 Lin Dan berlasah tupp2 dah same dah mate .. then tak lame lepas tu .. Lin Dan mendahului LCW ... last LCW tersilap bg .. kena out side makk aiiiii semua pasarah tak dpt makan ais krimm refresh balik Fb kecoh updated tak dpt makn ais krimmm .. aiyoo ape la korang tahniah la kat LCW coz dye dpt kat final walaupun tak dpt pingat emas kire ok la tu .. dye dah bermandian peluh dah nak bg pingat emas tapi nak buat mcm mane adat permainan kan ade menang ade kalah dye dapat pingat perak kire beruntung la .. tak semua org bleh jadi mcm LCW ..walaupun beliau cgt frust sbb kalah ..lps ney takkn nampak dah coz LCW sudah bersara ..ape2 pun ...  we are proud with you LEE CHONG WEII .. 








Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

No comments: