Tuesday, 30 October 2012

5 Sebab Perempuan Tertarik Dengan Bola

HelOOoooooo my readers .. anyosayo ...
sory lame nabila tak berupted kat blog ney dah banyak arie dah terasa rindu
sangat2 kat blog ney .. so arinie nabila nak bukak satu story ..hoho..
to sape2 yang follow nabila then nabila tak follow balik nabila minta maaf nabila busy cikit tie nabila follow 
and kepada segmen yang nabila join nabila cmfirm aq blogwalking bile nabila free tie buat mase skunk nabila still busy so tak dpt nak blogwalking .. hewhew
Disebabkan skunk ney EPL tak abis2 ag then baru2 ney kecoh Twitter n Facebook
duduk cite pasai perlawanan EPL iaitu Chelsea Vs MU .. 
ramai yang tak berpuas hati dengan perlawanan itu tak kire jantina tak kire tua atau muda
Tapi bile perempuan minat bola mesti ade sebab dye betul tak sebab 90 % perempuan jarang layan bole yang diowg tahu layan telenovela ,k-pop ,drama and .... lain2 ag.. so arinie nabila nak share 90 % sbb yang kukuh perempuan jadi giler bola
10 sebab perempuan minat bola :-
1. Pemain yang cute dan Hensem
- perempuan normal la kalau tengok lelaki ensem sape tak nak kan comfirm la minat  kan ..
2. Pemain bola semua famous
- perempuan kalau dapat kawin lelaki yang famous or Hotstuff mesti bangga tak ingt sampai kembang abis bulu hidung .. n satu ag pemain bole semua masuk TV kalau kawin ngn diowg free2 la dapt masuk free masuk paper .. 
3. Tertarik dengan Body Pemain Bola
- ney sifat perempuan yang suke body atlet .. memang nampak smart .. konon2nya fikir dlam kepala otak tie kalau perompak mai boleh selamatkan dye sebab badan berketul2 .. haha
4. Minat sebab BF minat bola
- Perempuan yang setia ngn BF dye sesetngah tu sanggup lakukan ape sajer janji BF dye tahu yang dye adalah perempuan yang terbaik bagi BF dye tu .. so kalau BF dye minat bola dye terpakse join gak lau tidak cmfirm tie lau BF ajak p stadium dye tak p BF dye ngajuk pulak .. atete
5. Memang minat Bola 
- sesetengah perempuan ade jugak yang betul2 minat bola tak de kena ngn 4 sebab kat atas kalau 4 sebab kat atas cmfirm dye tak tgok bola tp just ambik2 tahu macam tu jerr lau ambik tahu pun pasal pemain jerr .. yang ke 5 ramai la jugak perempuan kat dunia ney yang betul minat kat bola tapi bukan 100%
so sebab yang ke 5 ney tak semua yang betul2 minat tu sbb dye "Tomboy" tapi dye memang minat bola dari kecik ..mungkin dye minat bola sebab family dye selalu layan bola n macam2 sebab ag tapi buakn 100% yang mempunyai sbb ke 5
contoh gurlz minat bola :-
#team chelsea

*ney nabila punye FB .. hoho 

nabila jugak giler bola sebab semua family nabila layan bola n paling penting nabila minat chelsea sbb semua family nabila suke dekat team chelsea then nabila terjebak  kerana sebab yang ke 5 n sebab yang pertama .. hehe

5 jer sebab yang nabila dapat tahu n dapat ambil selepas disiasat .. hoho sbnrnye bnyk tapi kebanykkn yang bnyk tu sbbnye same jer .. so nabila nak minat maaf kalau ade yang terasa hati dengan sebab kat atas ney tak semua sebab kat atas ney ade kait ngn perempuan lelaki pun ade *kalau ade .hoho and sebab kat ats ney pun tak de kena ngn sape2 .. just nak enjoy .. tapi ade maybe ade yang betul ade yang salah..
Fikir - fikirlah .. sekian ...

Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

11 comments:

Noor said...

hehhe..btul jugk tu.tp apa pun sy xminat bola..huhu

fardiyah said...

sy xminat bola tp minat nak main bola tu ade..hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

kite xminat bola..langsung..sikit pon xminat..hahah..

nabila said...

@Bui Junaidi nabila suke chelsea . the bluess .. hehe :)

Fendy said...

ada wanita minat bola, sebab adik beradik diorang semua lelaki...hehe

nabila said...

@Fendy yupp itu sebab yang keenam :)