Monday, 5 November 2012

Review Blog Kawan #2

Assalamualaikum sekali lagi...
helooo ollsss....anyohasayo .. sawadikapp .. 
Nabila nak buat review blog buat kali ke 2.. tapi ade sikit perbezaan kat sini ..
beza ape erk ?? mesti nak tahu kan .. bezanye adalah kali ney nabila review bnyk2 blog
mcm yang dulu nabila just review satu jew so arinie nabila nak review dlm 3 or 4 blog kalau tak silap yang plaing penting blog yang nabila nak review arinie adalah semuanye blog kawan nabila sendiri
nabila nak la korang usyar2 n blogwalking blog diowg sbb nabila tgk mcm takde support so hope entry nabila yang ney dpt support dr korang lagi satu alang2 korang dah blogwalking rajin2 la tekan follow sekali yew.. .blog nabila review ney semua blogger batch 1994 means 18 tahun la kan .. hehe ..
n blog dye tak berat .. n widget pun tak bnyk yang penting semua denim satu jer template design .. so senang la korang nak blogwalking sbb tak berat .. korang just klik Pic untuk BW yew :)
blog yang pertama ;-
diberi name cikra 
bckground yang cute
headers comel .. sweet couple

blog kedua :

are-yin
backgroud : simple but nice sangat3
headers : sweet couple 

kalau korang perasan headers cik ayin n cik ra ney same kan just name je lain ..headers diowg same sebab diowg ney adalah sweet couple .. wink3 .. :)

blog ketiga :-

Afham Daud

backgroud : polkadot biru yang cute
headers : maskot yang comell .. nice cgt3
widget simple n lagu pun best :)

blog keempat :-
last blog to review 

yie meynie

background : agak simple but nice untuk blogger lelaki
headers : biase2 jer just a name sbb ondway nak tukar baru
template : design
blog dye tak bnyk widget cume agak tak dpt bezakan entry dgn sidebar yang penting ok la bg seorang blogger lelaki :)

ok .. done promote a.k.a review blog kawan nabila ney ..nabila harap korang dapat la rajin la diri korang tu untuk jejak n blogwalking blog kawan nabila ney .. untuk pengetahuan korang keempat2 blog nabila review ney hanya satu jer ade shoutbox iaitu blog afham daud yang lain sume tak de ..
n nabila harap korang rajin la tekan button follow untuk blog kawan nabila ney yew ..
hope korang enjoy .. :)







Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

1 comment:

Nur Azila said...

Kim Hyun Joong.. lagu blog ni buat rindu cerita To the beautiful u..